Als handelaar

kapper_Rami

Als hartelijke handelaar

Een handelaar met een dosis sociaal engagement? Wil je met je zaak deel graag uitmaken van ons netwerk? Enchanté, wij verwelkomen je graag!

Het netwerk bestaat uit handelaren die zelfgekozen diensten aanbieden. Doormiddel van ons logo op het raam of de etalage van je zaak geef je te kennen mee te doen. Het logo kan vergezeld worden door één of meerdere pictogrammen die aangeven welke diensten je wil aanbieden. Zo kan eenieder die van het netwerk gebruik wil maken gewoon binnen stappen en gericht naar de diensten vragen. 

Als deelnemende handelszaak van Enchanté is het volledig jouw keuze welke diensten je aanbiedt en op welke manier je dit doet. Via onze sociale partners is er een brochure die informatie geeft over waar welke diensten voor handen zijn en op welke manier deze te verkrijgen zijn. Wilt u bijvoorbeeld reeds drukke momenten niet nog drukker maken, dan kunt je bepaalde tijdstippen uitkiezen waarop je geen tijd hebt voor diensten. Heb je maar een bepaalde hoeveelheid van een product in de aanbieding dan wordt ook daarover gecommuniceerd. 

Wij van Enchanté zullen er steeds voor je zijn om vragen te beantwoorden, te ondersteunen, je uit te nodigen voor een vorming of een feestje en algemeen om er voor te zorgen dat iedereen blij en gelukkig blijft! 

Heb je al een afgelijnd idee van wat je wil aanbieden? Heb je vooral veel vragen en wil je ons graag eens ontvangen voor een gesprekje? Heb je vooral veel bedenkingen en wilt je ons daar deelgenoot van maken? Contacteer ons via dit formulier. Het interesseert ons allemaal!

Kijk naar onze lijst van aangesloten handelaars.

 

Enchanté vzw

Meibloemstraat 16 9050 Gentbrugge