Als handelaar

49914597_498339477357554_574697191487045632_o

Als hartelijke handelaar

Wil je met je zaak deel uitmaken van ons netwerk? 

Het netwerk bestaat uit handelaren die zelfgekozen diensten aanbieden. Door middel van ons logo op het raam of de etalage van je zaak geef je te kennen mee te doen. Pictogrammen geven aan welke diensten je aanbiedt. Zo kunnen gebruikers van het netwerk gewoon binnen stappen en gericht naar de diensten vragen. 

Welke diensten je aanbiedt en op welke manier je dit organiseert, doe je helemaal op jouw manier. Wij communiceren via ons stadsplan welke diensten aandgeboden worden, op welke plek en op welke manier. Wilt u bijvoorbeeld reeds drukke momenten niet nog drukker maken, dan kunt u bepaalde tijdstippen uitkiezen waarop u geen diensten levert. Hebt u maar een bepaalde hoeveelheid van een product in de aanbieding dan wordt ook daarover gecommuniceerd. 

Wij van Enchanté zullen er steeds voor u zijn om vragen te beantwoorden, te ondersteunen, u uit te nodigen voor een vorming of een feestje en algemeen om ervoor te zorgen dat iedereen blij en gelukkig blijft! 

Hebt u al een afgelijnd idee van wat u in de aanbieding heeft? Heeft u vooral veel vragen en wilt u ons graag eens ontvangen voor een gesprekje? Hebt u vooral veel bedenkingen en wilt u ons daar deelgenoot van maken? Contacteer ons! Het interesseert ons allemaal!


Hier vind je ons stadsplan, gevolgd door een lijst van aangesloten handelaars.
 
 

Enchanté vzw

info@enchantevzw.be