Als sociaal werker

IMG_20190301_111319

Ben jij net als Kaat aan de slag als hulpverlener, straathoekwerker, wooncoach, buurtwerker, psycholoog, socio-cultureel werker, … en streef jij ook mee naar een samenleving waarin solidariteit en menselijkheid centraal staan? Waar wie het moeilijk heeft weer aansluiting kan vinden met plaatsen en mensen?

Ga dan aan de slag met Enchanté. Kleine acties of grote daden, deze bundel inspireert je op welke manieren dat allemaal kan. En zorg dat je onze stadsplannen steeds op den bureau/op zak hebt! 


“Enchanté brengt een enorm voordeel op voor onze werking. Het kost ons niets en wij kunnen onze gasten altijd zeggen waar ze terecht kunnen voor gratis diensten. Het Enchanté initiatief verbindt mensen met elkaar en benadrukt het goede in een persoon. Ik had vaak een liberaal-kapitalistisch beeld van een handelaar. Dankzij Enchanté zie ik nu in dat heel veel handelaars net warme en sociale mensen zijn. Het lukt Enchanté om mensen weer met elkaar te verbinden. Zalig, toch?” - Kaat, Straathoekwerkster Gent-centrum "

Wij werken samen met een heleboel (sympathieke mensen uit) middenveldsorganisaties en hulpverlenende instanties:

Enchanté vzw

info@enchantevzw.be