Als sponsor

Screen_Shot_2017_09_26_at_22_21_00

Enchanté is een non-profit organisatie en heeft altijd baat bij vrijwillige diensten of producten. 

Wil je als bedrijf ook je steentje bijdragen? Contacteer ons gerust via volgende kanalen:


Onze gulle gevers


Stad Gent & alle burgers die stemden voor het burgerbudget


Eind 2017 werd Enchanté samen met 16 project verkozen als 'winnaar' van het Burgerbudget. Dat na een heuse stemcampagne waarbij maar liefst 15.277 Gentenaars hun stem uitbrachten! Wij ontvangen een subsidiebedrag van 100 000 euro voor een periode van 2 jaar van Stad Gent en kunnen daarnaast ook rekenen op hun inhoudelijke steun als partner van het project. 

 Code d'or is een full service web agency aan de visserij. Een jong team van dynamische en sociale Gentse burgers!

Zij creeërden voor ons deze zeer gebruiksvriendelijke template website zodat wij zelf aan de slag kunnen zonder al te veel IT-kennis. Ook zetten zij voor ons de domeinnaam op en maakten zij onze e-mailadressen aan. 

Bedankt om tijd voor ons vrij te maken, onze vragen te beantwoorden en ons meteen een professionele online presentie te geven! 

Dikke merci aan Charlotte, Karen en Frank en de andere werknemers die ons hielpen lanceren. 

1

Illustrator Peter Goes


Peter is een bijzonder getalenteerde illustrator & auteur van kinderboeken en zoveel meer. 

Hij studeerde animatie aan de Royal Academy of Fine Arts (KASK) in Gent en heeft intussen heel wat prachtige kinderboeken op zijn naam staan, zoals “Timeline”, omschreven door The Financial Times als “hagel informative, hugely entertaining”. 

Peter ontwierp onder andere de illustraties voor de Gentse Krook bibliotheek. Maar ook het sprekende & sympathieke logo van Enchanté is door hem tot leven gewekt. Bedankt, Peter! 

 


Grafisch ontwerper Sarah Dewitte 

Gevoelig voor grids, ontroerd door balans, bevangen door typo, drang naar stilering, op zoek naar reliëf en diepte, contrastrijk, weinig blabla en ruis. Sarah in a nutshell! 

Sarah heeft zich met enthousiasme en empathie aangediend om ons grafisch werk te verzorgen. 

Bedankt Sarah voor je tijd en om de perfecte balans tussen vorm en inhoud voor ons te zoeken. 


 

Dermpat labo 

Dermpat is een gloednieuw onafhankelijk labo gespecialiseerd in huidpathologie vlakbij het Sint-Pietersstation. De maatschappelijke zetel van de vereniging staat op hun adres wij mogen er bureau -en vergaderruimte gebruiken. Er is ook één van de dermatologes die 1 maal per maand ochtendconsultaties doet voor Enchanté. 


Danku aan al het hartelijke personeel van Dermpat om ons zo hartelijk te ontvangen en ons gebruik te laten maken van jullie faciliteiten! 


 

Place Guru 


Al gaat het bij Place Guru ook om online kaarten, volgens oprichter Christiaan Huizer zijn er geotech-applicaties genoeg. Deze Gentse start.up draait het concept om. Hij vertrekt van de adresjes op de kaart, meer dan van de kaart zelf. Zo kun je adressen makkelijker vinden, bewaren en delen op en via de gepersonaliseerde kaarten van deze app. 

Wij zijn zeer blij met onze eerste online adressenlijst en bijbehorende interactieve kaart! Merci Christiaan, Sander en Thibault!

2

Enchanté vzw

info@enchantevzw.be