Sponsor

PHOTO_2019_06_01_12_09_34_1

Enchanté is een startende non-profit organisatie én burgerinitiatief. Wij laten ons netwerk zo veel als mogelijk ondersteunen door burgers, organisaties en bedrijven. Dit zowel in tijd en engagement als in financiële steun. Misschien wil jij ook wel iets betekenen? Contacteer ons met jou ideeën.

Wij zoeken steeds: 

  • vormgevers, illustratoren, cartoonisten, tekenaars, websitebouwers en creatievelingen allerhande
  • financiële steun
  • bureau materialen
  • fietsen
  • vergaderruimtes
  • ...? Enchanté wordt momenteel gesteund door 

2
 
 
 
 
 
3

Tekenwonder Leslie Saurus Meet Leslie Saurus!

Als cartoonist, illustrator en comic artist draagt Leslie via haar creaties haar steentje bij aan een iets mooiere wereld. Zowel in haar werk als leven hecht ze veel belang aan duurzaamheid en vrede op aard. Daarom fleurde Leslie voor Enchanté de cover van het winterstadsplan voor 2020 heerlijk op. Ons stadsplan is dankzij Leslie bijna een fijne comic geworden en geeft nog meer goesting om te lezen. Thanks Leslie! 

wwww.lesliesaurus.comRotary Club Gent 

Ook de leden van de Rotary Club Gent organiseerden afgelopen jaar tal van activiteiten om geld in te zamelen voor de goede zaak. Dit jaar betalen zij voor ons de drukkosten van de Enchanté stadsplannen die wij 2 x per jaar de stad insturen. In de toekomst zullen wij zeker nog meer op poten zetten samen want we geloven dat onze beider 'clubs' nog veel interessants van elkaar te leren hebben. 


www.rotarygent.be

Koning Boudewijnstichting 

De Koning Boudewijnstichting steunt onze werking met twee specifieke fondsen; het Daniël De Koninck (zorg in je lokale buurt) en het Venture Philantrophy Fonds waarbij wij middelen krijgen om extra advies in te kunnen winnen. Advies gaande van hoe onze sociale impact meten tot een manier om nieuwe businessmodellen te ontwikkelen.  Samen werken aan een betere samenleving. 


www.kbs-frb.be


Stad Gent & burgerbudget

Eind 2017 werd Enchanté samen met 16 project verkozen als 'winnaar' van het Burgerbudget. Dat na een heuse stemcampagne waarbij maar liefst 15.277 Gentenaars hun stem uitbrachten! Wij ontvangen een subsidiebedrag van 100 000 euro voor een periode van 2 jaar van Stad Gent en kunnen daarnaast ook rekenen op hun inhoudelijke steun als partner van het project. 


stad.gent

 

Illustrator Peter Goes


Peter is een bijzonder getalenteerde illustrator & auteur van kinderboeken en zoveel meer. 

Hij studeerde animatie aan de Royal Academy of Fine Arts (KASK) in Gent en heeft intussen heel wat prachtige kinderboeken op zijn naam staan, zoals “Timeline”, omschreven door The Financial Times als “hagel informative, hugely entertaining”. 

Peter ontwierp onder andere de illustraties voor de Gentse Krook bibliotheek. Maar ook het sprekende & sympathieke logo van Enchanté is door hem tot leven gewekt. Bedankt, Peter! 


www.petergoes.com

 

Dermpat labo 

Dermpat is een gloednieuw onafhankelijk labo gespecialiseerd in huidpathologie vlakbij het Sint-Pietersstation. De maatschappelijke zetel van de vereniging staat op hun adres wij mogen er bureau -en vergaderruimte gebruiken. Er is ook één van de dermatologes die 1 maal per maand ochtendconsultaties doet voor Enchanté. 


Danku aan al het hartelijke personeel van Dermpat om ons zo hartelijk te ontvangen en ons gebruik te laten maken van jullie faciliteiten! 


www.dermpat.be


 

Enchanté vzw

info@enchantevzw.be