Gulle gevers

PHOTO_2019_06_01_12_09_34_1

Enchanté is een non-profit organisatie en wilt voor haar financiering en voortbestaan niet volledig afhangen van overheidssubsidies. Aan de andere kant willen we met ons netwerk, onze kennis en onze inzichten ook iets voor anderen betekenen. We mikken op win-winsituaties en dit is mogelijk via sponsoring.

Zie je zo'n samenwerking wel zitten en ben je benieuwd naar ons aanbod aan creatieve tegenprestaties? Contacteer ons dan via volgende kanalen:


2
 
 
 
 
 
3

Enchanté wordt momenteel gesteund door


Rotary Club Gent 

Ook de leden van de Rotary Club Gent organiseerden afgelopen jaar tal van activiteiten om geld in te zamelen voor de goede zaak. Dit jaar betalen zij voor ons de drukkosten van de Enchanté stadsplannen die wij 2 x per jaar de stad insturen. In de toekomst zullen wij zeker nog meer op poten zetten samen want we geloven dat onze beider 'clubs' nog veel interessants van elkaar te leren hebben! 

Koning Boudewijnstichting 

De Koning Boudewijnstichting steunt onze werking met twee specifieke fondsen; het Daniël De Koninck (zorg in je lokale buurt) en het Venture Philantrophy Fonds waarbij wij middelen krijgen om extra advies in te kunnen winnen. Advies gaande van hoe onze sociale impact meten tot een manier om nieuwe businessmodellen te ontwikkelen.  Samen werken aan een betere samenleving! 


Stad Gent & alle burgers die stemden voor het burgerbudget

Eind 2017 werd Enchanté samen met 16 project verkozen als 'winnaar' van het Burgerbudget. Dat na een heuse stemcampagne waarbij maar liefst 15.277 Gentenaars hun stem uitbrachten! Wij ontvangen een subsidiebedrag van 100 000 euro voor een periode van 2 jaar van Stad Gent en kunnen daarnaast ook rekenen op hun inhoudelijke steun als partner van het project. 

 Code d'or is een full service web agency aan de visserij. Een jong team van dynamische en sociale Gentse burgers!

Zij creeërden voor ons deze zeer gebruiksvriendelijke template website zodat wij zelf aan de slag kunnen zonder al te veel IT-kennis. Ook zetten zij voor ons de domeinnaam op en maakten zij onze e-mailadressen aan. 

Bedankt om tijd voor ons vrij te maken, onze vragen te beantwoorden en ons meteen een professionele online presentie te geven! 

Dikke merci aan Charlotte, Karen en Frank en de andere werknemers die ons hielpen lanceren. 

1

Illustrator Peter Goes


Peter is een bijzonder getalenteerde illustrator & auteur van kinderboeken en zoveel meer. 

Hij studeerde animatie aan de Royal Academy of Fine Arts (KASK) in Gent en heeft intussen heel wat prachtige kinderboeken op zijn naam staan, zoals “Timeline”, omschreven door The Financial Times als “hagel informative, hugely entertaining”. 

Peter ontwierp onder andere de illustraties voor de Gentse Krook bibliotheek. Maar ook het sprekende & sympathieke logo van Enchanté is door hem tot leven gewekt. Bedankt, Peter! 

 


Grafisch ontwerper Sarah Dewitte 

Gevoelig voor grids, ontroerd door balans, bevangen door typo, drang naar stilering, op zoek naar reliëf en diepte, contrastrijk, weinig blabla en ruis. Sarah in a nutshell! 

Sarah heeft zich met enthousiasme en empathie aangediend om ons grafisch werk te verzorgen. 

Bedankt Sarah voor je tijd en om de perfecte balans tussen vorm en inhoud voor ons te zoeken. 


 

Dermpat labo 

Dermpat is een gloednieuw onafhankelijk labo gespecialiseerd in huidpathologie vlakbij het Sint-Pietersstation. De maatschappelijke zetel van de vereniging staat op hun adres wij mogen er bureau -en vergaderruimte gebruiken. Er is ook één van de dermatologes die 1 maal per maand ochtendconsultaties doet voor Enchanté. 


Danku aan al het hartelijke personeel van Dermpat om ons zo hartelijk te ontvangen en ons gebruik te laten maken van jullie faciliteiten! 


 

Place Guru 


Al gaat het bij Place Guru ook om online kaarten, volgens oprichter Christiaan Huizer zijn er geotech-applicaties genoeg. Deze Gentse start.up draait het concept om. Hij vertrekt van de adresjes op de kaart, meer dan van de kaart zelf. Zo kun je adressen makkelijker vinden, bewaren en delen op en via de gepersonaliseerde kaarten van deze app. 

Wij zijn zeer blij met onze eerste online adressenlijst en bijbehorende interactieve kaart! Merci Christiaan, Sander en Thibault!

2

Enchanté vzw

info@enchantevzw.be