Deelnemen als vrijwilliger

47576359_475040673020768_6012031191568351232_o

Zin om je schouders te zetten onder een heel erg sympathiek project? Word vrijwilliger bij Enchanté! 

LAAT JE GEGEVENS ACHTER VIA DEZE LINK en wij nemen gauw contact met je op. 

Wat doet een vrijwilliger

Vrijwilliger zijn bij Enchanté kan vanalles betekenen en hangt vooral af van jouw engagement. Wij zijn op zoek naar mensen voor allerlei zaken; 

  • Om activiteiten op poten te zetten: organiseer eens een feestje voor iedereen van Enchanté, kook eens samen met een bende een pot soep of help ons bij het opzetten van een lezing of vergadering. 

  • Om ons netwerk verder uit te bouwen en te onderhouden: help ons handelaars warm te maken om deel te worden van Enchanté en hen te ondersteunen en te betrekken. Misschien neem jij binnenkort wel een stukje of een hele wijk voor jouw rekening!

  • Om jouw specifieke talent met ons te delen: ben je een communicatietalent, boekhoudbelofte of paardenfluisteraar? Stel je sterke kanten ter onzer beschikking en wie weet wat we samen kunnen waarmaken.

Engagement

Als vrijwilliger neem je net zoveel engagement op als je zelf wil. Wil je éénmalig meewerken aan een evenement? Kom je eens mee met je buurvrouw kaartjes plooien? Of neem jij meteen een halftijdse op als buurtverantwoordelijke? Wees welgekomen!

Waarom vrijwilliger worden

Om nieuwe mensen te leren kennen

Om je talentenpakket met ons te delen en uit te breiden

Om je nuttig te voelen en al eens iets te doen voor je medemens 

Om onbekende plekken in de stad te ontdekken 

Enchanté vzw

info@enchantevzw.be