Relaas x Enchanté

36036777_10155447536986932_4483433531850096640_n
gepubliceerd op 09/07/2018

Op 25 juni verzamelde zich een bonte bende luistergragen voor de verhalen van vier vrienden van Enchanté. Relaas, podcaster van het waargebeurde en persoonlijke verhaal, dook in de periode ervoor met onze vier vertellers in hun histoires en memoires om daarvan vier pareltjes te maken. 

Tussen de gangen van een zeer smakelijke maaltijd door vertelden Peter, Natacha, Alain en Kaat over hun eerste ervaringen met het andere, het anders zijn, over zich verbonden voelen en over ervoor vechten, over het licht en het donker van de dingen en over hoe die dingen, zonder per se anders te zijn, toch een andere betekenis kunnen krijgen. Wat we hoorden in deze verhalen was niet zozeer waarom het leven voor de ene zus loopt en voor de ander zo, maar wat deze vier mensen ermee gedaan hebben met wat ze tegenkwamen. 

Dankjewel Natacha, Alain, Peter en Kaat voor het moedige relaas. Dankjewel Relaas voor de fijne samenwerking en het mooie resultaat. Dankjewel Lies en Lien van Kaffie is kaffie voor het heerlijke diner. Dankjewel Margo, Laurence, Michèle en Deira voor de helpende handen. Dankjewel ambassadeurs voor alweer een vlotte opbouw en afbraak, het foto's maken, bloemen schikken en meer. Dankjewel iedereen om verhalen te delen! 


 Enchanté vzw

info@enchantevzw.be