Enkele van onze Hartelijke sponsors in de kijker

2023/07/11

Bedrijven die zich inzetten voor een Hartelijke samenleving zetten we hier even in de kijker!

Alle nieuwsberichten

Ondernemers voor een Warm België  

Met Ondernemers Voor een Warm België hebben we een nieuwe duurzame partner voor Brooddoosnodig in de regio Limburg. Onze gezamenlijke missie om zoveel mogelijk kinderen en jongeren in België op een structurele wijze te helpen zorgde voor een onmiddellijke klik. 

De organisatie Ondernemers voor een Warm België werkt met ondernemers om mensen gelijke kansen te geven om zichzelf te ontwikkelen, zowel in eigen land als in het buitenland. Ze zijn gefocust rond 3 centrale thema’s: voeding, cultuur en onderwijs. Vandaar dat we een ideale partner in hen vonden. 

OVWB en ondernemer Philip Boden gaven onze 7 Brooddoosnodigscholen in Sint-Truiden alvast een nieuwe boost met hun hartelijke donatie! Hartelijk dank Philip en de werkgroep voeding van OVWB! 

Moore Accountancy  

De Moore Belgium Foundation organiseerde een ontbijt en lunch over de verschillende kantoren heen. Meer dan 500 Moore compagnons namen deel waarmee het bedrijf 7.800 euro ophaalde voor Brood(doos)nodig! Met de Foundation rondden ze dit bedrag nog af naar een aanzienlijke 10.000 euro! 

Bij Moore kozen ze voor Brood(doos)nodig omdat “door kinderen een voedzame maaltijd aan te bieden, help je ze niet alleen om gezonder te leven. Je geeft ze ook een betere kans om hun talenten te leren ontdekken en ontwikkelen en zo helpen we hen mee op weg naar een betere toekomst.” 

De actie past binnen de visie van de Moore Belgium Foundation, gezien zij een omgeving willen creëren waarin iedereen de kans krijgt om zijn volle potentieel te ontwikkelen. “We geloven dat het voor de betrokken mensen zelf, maar ook voor de maatschappij in zijn geheel, krachtig is dat iedereen zich ten volle kan ontplooien. Vanuit onze toekomstgerichte visie willen we ons hiermee inzetten om ook jongeren en kwetsbaren de kans te geven om hun capaciteiten maximaal te kunnen inzetten.”  

Hartelijk dank aan de Moore compagnons & Foundation om mee te strijden tegen lege brooddozen en zo gelijke onderwijskansen te vergroten! 

Paulig  

Onder het motto 'Yes we care' zet Paulig Group volop in op veiligheid en welzijn voor hun personeel. Met hun 'Around the World'-challenge hebben de personeelsleden 40.000 km bij elkaar gelopen, gefietst en gewandeld. Op die manier kunnen zij ook de Brooddoosnodigscholen in Stad Roeselare ondersteunen in hun aanpak tegen voedselongelijkheid! Heel veel dank aan iedereen bij Paulig die hun steentje bijdroeg aan een warmere samenleving! 

Enkele andere sponsors die een steentje bijdroegen

Bedankt Kappa Data, Cham Consult, Matexi Projects en Klimop vzw voor jullie gulle bijdragen!

Enchanté vzw

Vlasgaardstraat 52
9000 Gent