Het netwerk van hartelijke handelaars in Gent

w1440h600zcCq85_w1440h600zccq85_roel_van_cafe_de_roos

Hé daar, sympathieke Gentenaar!

Enchanté! Wij zijn het netwerk van hartelijke handelaars  en burgers die kleine diensten aanbieden aan wie daar nood aan heeft. Van een glas water tot een kop koffie, van een haarknipbeurt tot een plek om even uit te rusten. Wees welkom bij ons. 

Wil je meer weten? Ontdek waarom Enchanté een verschil maakt, hoe het initiatief werkt en welke basisdiensten en uitgestelde diensten de handelaars zoal aanbieden.

Wil je zelf graag het netwerk gebruiken? Bekijk het stadsplan en stap gerust eens binnen bij een hartelijke handelaar om te genieten van een uitgestelde koffie  - en zoveel meer! 

Krijg je zin om zelf eens een 'uitgestelde koffie' te schenken?

Da's een warm gebaar van jou! Voor veel mensen is het immers niet evident om eens van een lekkere kop koffie te genieten. Dankzij jouw traktatie kunnen ze gewoon binnenstappen bij één van de Gentse handelszaken en hier naar vragen. 

Bovendien gaat het om veel meer dan koffie. Jij zorgt er mee voor dat mensen zich welkom voelen en allerlei uitgestelde diensten kunnen gebruiken: een kom soep, een deugddoende dagschotel, maar zelfs ook een portie cultuur, een tof cadeautje of een uitgesteld bed. 

Trakteer je online? Dat doe je tijdens een bezoek aan het Enchanté Café, het enige café dat 24 uur op 24 uur open is. Wij zorgen ervoor dat jouw bijdrage bij de handelaars uit het netwerk terechtkomt. 

Trakteer je liever in de zaak zelf? Via de knop ontdek je meteen in welke Gentse handelszaken je zoal 'een uitgestelde' kan schenken. 

Welke manier je ook verkiest, jouw traktatie wordt integraal aan de handelaars geschonken.  Zo steun je niet alleen iemand die het kan gebruiken, maar ook nog eens jouw favoriete handelaar! 

Wil je weten welke Gentse handelaars meedoen? 

Bekijk alle deelnemende zaken via het gedrukte stadsplan of online.

Iets om altijd op zak te hebben! Ben jij of ken jij iemand die ons plannetje kan gebruiken? Onze plannetjes zijn terug te vinden bij onze handelaars en sociale organisaties in het Gentse. Wil je liever een grote oplage bestellen, vraag ze dan gerust aan via dit formulier


Wil je contact met ons opnemen? 

Stuur een mailtje naar info@enchantevzw.be of rinkel Manon via 0492 44 57 78. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van activiteiten, inspiratie en nieuwigheden.

Enchanté vzw

info@enchantevzw.be