Het netwerk van hartelijke handelaars in Kortrijk

235690984_1149118545612974_4495641569648801550_n
Hé daar, sympathieke Kortrijkzaan!Enchanté! Wij zijn het netwerk van hartelijke handelaars en burgers die kleine diensten aanbieden aan wie daar nood aan heeft. Van een glas water tot een kop koffie, van een haarknipbeurt tot een plek om even uit te rusten. Wees welkom bij ons.


Vanaf najaar 2021 vind je ons ook in Kortrijk terug!


Ontdek waarom Enchanté een verschil maakt, hoe het initiatief werkt en welke basisdiensten en uitgestelde diensten de handelaars zoal aanbieden.

Wil je zelf graag het Kortrijkse netwerk gebruiken? Binnenkort brengen we een handige gedrukte versie van ons stadsplan -trromgerrofelll- uit, zodat je meteen weet welke hartelijke Kortrijkzaanse handelaars  je verwelkomen om te genieten van een uitgestelde koffie - en zoveel meer! 

Ben jij of ken jij iemand die een gedrukte versie van ons stadsplan kan gebruiken? Onze plannetjes zijn terug te vinden bij onze handelaars en sociale organisaties in Kortrijk. Wil je liever een grote oplage bestellen? Vraag ze gerust aan via dit formulier


Tipje: iemand trakteren die er nood aan heeft is altijd fijn en kan in ons online Enchanté café!


Neem je graag contact? 

Geef Fem een belleke op 0473 86 24 36 of stuur een mailtje naar  kortrijk@enchantevzw.be. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van activiteiten, inspiratie en nieuwigheden. O ja, we kunnen altijd een extra paar helpende handen gebruiken. Als je zin krijgt om aan een warme stad te bouwen en regelmatig bij onze handelaars en sociale partners langs te gaan ;-)

Groetjes, 
Fem 

Enchanté vzw

info@enchantevzw.be