Het netwerk van hartelijke handelaars in Leuven

LEUVEN9

Hé daar, sympathieke Leuvenaar!


Enchanté! Wij zijn het netwerk van hartelijke handelaars en burgers in Leuven die kleine diensten aanbieden aan wie daar nood aan heeft. Van een glas water tot een kop koffie, van een haarknipbeurt tot een plek om even uit te rusten. Wees welkom bij ons.

Zin om het Leuvense netwerk eens te gebruiken? Stap gerust binnen bij een hartelijke handelaar om te genieten van een uitgestelde koffie - en zoveel meer!   

Ontdek waarom Enchanté een verschil maakt, hoe het initiatief werkt en welke basisdiensten en uitgestelde diensten de handelaars zoal aanbieden.

VERS VAN DE PERS: ONS NIEUWSTE GEDRUKTE STADSPLAN MET 42 HARTELIJKE HANDELAARS IS UIT! BEKIJK HET HIER ONLINE

Ben jij of ken jij iemand die een gedrukte versie van ons stadsplan kan gebruiken? Onze plannetjes zijn terug te vinden bij onze handelaars en sociale organisaties in Leuven. Wil je liever een grote oplage bestellen, vraag ze dan gerust aan via dit formulier.  

Tipje: iemand trakteren die er nood aan heeft is altijd fijn en kan in ons online Enchanté café!


Neem je graag contact met de bende van Enchanté Leuven ?

Geef Riet een belleke op 0498838122 of stuur een mailtje naar info@enchanteleuven.be. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van activiteiten, inspiratie en nieuwigheden. 
O ja, we kunnen altijd een extra paar helpende handen gebruiken. Als je zin krijgt om aan een warme stad te bouwen en regelmatig bij onze handelaars en sociale partners langs te gaan, laat gerust iets weten! ;-) 


Groetjes,

Brigiet, Riet, Marina, Anna, Sieg & Tom 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enchanté vzw

info@enchantevzw.be