Het netwerk van hartelijke handelaars in Roeselare

171493429_753224355368654_6584933957111189692_n

Hé daar, sympathieke Roeselaarnaar!

              https://place.guru/l/qlduh7t-3cy5v5h-ejxsaku

Enchanté! Wij zijn het netwerk van hartelijke handelaars en burgers die kleine diensten aanbieden aan wie daar nood aan heeft. Van een glas water tot een kop koffie, van een haarknipbeurt tot een plek om even uit te rusten. Wees welkom bij ons. 


Ontdek waarom Enchanté een verschil maakt, hoe het initiatief werkt en welke basisdiensten en uitgestelde diensten de handelaars zoal aanbieden.

Zin om het Roeselaarse netwerk eens te gebruiken? Stap gerust binnen bij een hartelijke handelaar om te genieten van een uitgestelde koffie - en zoveel meer! Bekijk alle Roeselaarse deelnemende handelszaken op het gedrukte stadsplan of open het stadsplan lekker online.

Ben jij of ken jij iemand die een gedrukte versie van ons stadsplan kan gebruiken? Onze plannetjes zijn terug te vinden bij onze handelaars en sociale organisaties in Roeselare. Wil je liever een grote oplage bestellen, vraag ze dan gerust aan via dit formulier.


Tipje: iemand trakteren die er nood aan heeft is altijd fijn en kan in ons online Enchanté café!


Neem je graag contact?


Geef Thomas een belleke op 0492159312 of stuur een mailtje naar roeselare@enchantevzw.be. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van activiteiten, inspiratie en nieuwigheden. O ja, we kunnen altijd een extra paar helpende handen gebruiken. Als je zin krijgt om aan een warme stad te bouwen en regelmatig bij onze handelaars en sociale partners langs te gaan ;-) 


Groetjes,
Annelies, Wouter, Thomas, Sarah & SilkeEnchanté vzw

info@enchantevzw.be