Het netwerk van hartelijke handelaars in Sint-Truiden

STT3

Enchanté! Wij zijn het netwerk van hartelijke handelaars en burgers die kleine diensten aanbieden aan wie daar nood aan heeft. Van een glas water tot een kop koffie, van een haarknipbeurt tot een plek om even uit te rusten. Wees welkom bij ons.

Ontdek waarom Enchanté een verschil maakt, hoe het initiatief werkt en welke basisdiensten en uitgestelde diensten de handelaars zoal aanbieden.

Zin om het Truiense netwerk eens te gebruiken? Stap gerust binnen bij een hartelijke handelaar om te genieten van een uitgestelde koffie - en zoveel meer! Bekijk alle Truiense deelnemende handelszaken op het gedrukte stadsplan of open het stadsplan lekker online.   


Ben jij of ken jij iemand die een gedrukte versie van ons stadsplan kan gebruiken? Onze plannetjes zijn terug te vinden bij onze handelaars en sociale organisaties in Sint-Truiden. Wil je liever een grote oplage bestellen, vraag ze dan gerust aan via dit formulier.

Tipje: iemand trakteren die er nood aan heeft is altijd fijn en kan in ons online Enchanté café!


Neem je graag contact?
 

Geef Egon een belleke op 0496085937  of  Sabrina op 0497744220. Een mailtje sturen naar enchante.sint.truiden@gmail.com kan zeker ook! Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van activiteiten, inspiratie en nieuwigheden. O ja, we kunnen altijd een extra paar helpende handen gebruiken. Als je zin krijgt om aan een warme stad te bouwen en regelmatig bij onze handelaars en sociale partners langs te gaan ;-) 

Groetjes,
Egon, Théo, Sabrina, Anita & PauletteEnchanté vzw

info@enchantevzw.be