Het netwerk van hartelijke handelaars in Tienen

20211001_124801

Hé daar, sympathieke Tienenaar! 

Enchanté! Wij zijn het netwerk van hartelijke handelaars en burgers die kleine diensten aanbieden aan wie daar nood aan heeft. Van een glas water tot een kop koffie, van een haarknipbeurt tot een plek om even uit te rusten. Wees welkom bij ons.


Vanaf najaar 2021 vind je ons ook in Tienen terug!


Ontdek waarom Enchanté een verschil maakt, hoe het initiatief werkt en welke basisdiensten en uitgestelde diensten de handelaars zoal aanbieden.


Wil je zelf graag het Tiense netwerk gebruiken? Binnenkort brengen we een handige gedrukte versie van ons stadsplan -trromgerrofelll- uit, zodat je meteen weet welke hartelijke Tiense handelaars je verwelkomen om te genieten van een uitgestelde koffie - en zoveel meer! 

Ben jij of ken jij iemand die een gedrukte versie van ons stadsplan kan gebruiken? Onze plannetjes zijn terug te vinden bij onze handelaars en sociale organisaties in Tienen. Wil je liever een grote oplage bestellen? Vraag ze gerust aan via dit formulier.

Tipje: iemand trakteren die er nood aan heeft is altijd fijn en kan in ons online Enchanté café!


Neem je graag contact?

Geef Marie D. (0473 73 71 18) of Liesbeth (0496 28 06 25) een belleke  of stuur een mailtje naar tienen@enchantevzw.be. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van activiteiten, inspiratie en nieuwigheden. O ja, we kunnen altijd een extra paar helpende handen gebruiken. Als je zin krijgt om aan een warme stad te bouwen en regelmatig bij onze handelaars en sociale partners langs te gaan ;-)


Groetjes,
Marie D. en Liesbeth 

Enchanté vzw

info@enchantevzw.be