Uitgestelde diensten

Naast de gratis diensten die onze hartelijke handelaars aanbieden, bieden enkelen van hen ook uitgestelde diensten aan. 

Een uitgestelde dienst werkt heel simpel. Wanneer je zelf iets consumeert, zeg nu een limonade kan je daar tijdens het betalen een uitgestelde koffie bij afrekenen. Deze symbolische consumptie wordt op een later moment door de handelaar omgezet in een reële koffie voor iemand die er zelf de middelen niet voor heeft. 

De handelaar houdt de tickets voor de uitgestelde diensten bij tot er iemand binnen stapt en er naar vraagt. De handelaar kan ze ook aan ons geven zodat wij ze via onze sociale partners en ambassadeurs kunnen doorgeven. Je bent natuurlijk ook vrij om je uitgestelde consumptie mee te nemen en ze zelf aan iemand te geven. Zo hopen we zoveel mogelijk mensen voor wie dat geen evidente is te kunnen uitnodigen eens bij één van onze handelszaken binnen te stappen! 

Nu kunnen uitgestelde diensten veel breder gaan dan enkel koffie. Zo kun je in de Vooruit ook al uitgestelde soep kopen (foto links) en doet de Faja Lobi aan een uitgestelde lunch. 

Wie weet wat er nog allemaal uit te stellen valt. Wij willen daar dan ook graag mee gaan experimenteren. En jij, hou je niet in hé, doe maar suggesties!

Enchanté vzw

Meibloemstraat 16 9050 Gentbrugge