Uitgestelde diensten

Uitgestelde diensten


Naast de gratis diensten die onze hartelijke handelaars aanbieden, bieden velen ook uitgestelde diensten aan. 

Een uitgestelde dienst werkt heel simpel. Wanneer je zelf iets consumeert, zeg nu een limonade kan je daar tijdens het betalen een uitgestelde koffie bij afrekenen. Deze symbolische consumptie wordt op een later moment door de handelaar omgezet in een reële koffie voor iemand die er zelf de middelen niet voor heeft. 

Hoe gaat dat dan in zijn werk? 

OF De handelaar houdt de tickets voor de uitgestelde diensten bij tot er iemand binnen stapt en er naar vraagt. 

OF De handelaar geeft de uitgestelde dienst op een bonnetje aan ons van Enchanté zodat wij ze via onze sociale partners en ambassadeurs kunnen doorgeven. Denk maar aan het systeem van een cadeaubon. 

OF De klant neemt het tikkeltje zelf mee en geeft aan iemand waarvan hij of zij weet dat deze persoon er goed gebruik van zal maken.  

Zo hopen we zoveel mogelijk mensen voor wie dat geen evidente is te kunnen uitnodigen eens bij één van onze handelszaken binnen te stappen! 

Alleen uitgestelde koffie? 

Nu kunnen uitgestelde diensten veel breder gaan dan enkel koffie. Zo is er in de Vooruit ook al uitgestelde soep (foto links), doet de Faja Lobi aan een uitgestelde lunch en geeft de Handelsbeurs uitgestelde concerttickets weg.

Wie weet wat er nog allemaal uit te stellen valt. Wij willen daar dan ook graag mee gaan experimenteren. En jij, hou je niet in hé, doe maar suggesties!

Meer weten 

Nog vragen over het gebruik, het verkrijgen of het kopen van uitgestelde diensten? Stuur een mailtje naar info@enchantevzw.be.

 

Enchanté vzw

info@enchantevzw.be