Ho ho ho, de Langste Kersttafel is een feit

Kerst18_4474
gepubliceerd op 06/01/2019
De Langste Kersttafel. Een nieuw Guiness Gent Record. Op Kerstavond nestelden 110 Gentenaren in alle soorten & maten zich aan één lange Kersttafel. 


Hoe het was daarboven op het zesde verdiep van NEST? Gewoon heel erg "Enchanté" :). We laten het Jean-Pierre even navertellen: 

"Bij deze hou ik eraan de ganse organisatie Enchante te danken voor het leuke en schitterende kerstfeest!! Het heeft mij echt deugd gedaan: het lekkere eten, de glunderende kinderen bij het openmaken van hun kadootjes van de Kerstman. Nu Zijne Majesteit de Koning ons in zijn kersttoespraak  eraan herinnerde dat we met zijn allen meer verdraagzaam moeten zijn voor elkaar en ons meer moeten inzetten voor diegenen die het minder breed hebben, is de gehele organisatie daar wonderwel in geslaagd!! Ook al was het 6 verdiepingen hoog via de trap, het loonde echt de moeite!! Van ganser harte dank ook van diegenen die misschien omwille hun situatie niet de middelen hebben om dit te doen!!"  Jean-Pierre

Volgend jaar gaan we voor een nog langere Kersttafel! Veel liefs van meer dan 25 vrijwilligers, Too Good To Go, Lokaal, Homblé, Amour au Four, In de Keuken, Foodsavers, Let's Save Food, Julie's House, Food Travellers, Boekhandel Limerick, Soepbar Sordo, talloze andere handelaren, sponsors, sympathisanten & Enchanté. 

Foto's van Kaja Verbeke 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enchanté vzw

info@enchantevzw.be