ENCHANTE, BINNENKORT IN SINT-NIKLAAS?

Schermafbeelding_2020_08_13_om_11_40_35
gepubliceerd op 13/08/2020
Enchanté! Wij zijn het netwerk van hartelijke handelaars en burgers die kleine diensten aanbieden aan wie daar om welke reden dan ook nood aan heeft. Van een stopcontact of een plek om een rugzak te zetten, tot een ‘uitgestelde koffie’ getrakteerd door een klant. Alles is mogelijk. 


Enchanté staat voor “aangename kennismaking” en verbindt mensen die elkaar anders niet zouden treffen en graag iets voor elkaar willen betekenen. Zo wil Enchanté met positieve ontmoetingen sociale uitsluiting tegenstreven en van de stad een thuis maken voor iedereen. 


Het zit hem in simpele dingen. Mensen in problemen hebben vooral behoefte aan plekken waar ze mens kunnen zijn onder de mensen. Zo zijn er al veel voorzieningen voor bv. daklozen, maar dan zitten de daklozen onder de daklozen. Door Enchanté zitten ze waar iedereen zit.” (Ambassadeur Natasha).

Kom je naar ons info moment? 

In Gent, Roeselare, Leuven & Sint-Truiden zetten zo’n 130 handelaars samen hun deuren open. Popel je om zo’n netwerk uit te bouwen  in Sint-Niklaas, samen met burgers, handelaars, sociale organisaties en de stad? Kom dan langs op ons info moment en wij vertellen je alles over het reilen en zeilen van ons burgernetwerk. Samen verbeelden we ons Enchanté Sint-Niklaas, zodat jullie er (met wat ondersteuning) ook mee aan de slag kunnen.

Iedereen welkom!

Wanneer? Maandag 14 september van 17u tot  19u  

Waar? Koek en Ei in Sint-Niklaas (Hendrik Heymanplein 5,  naast de Stadsbibliotheek). Hapje/drankje voorzien. Corona maatregelen worden genomen zodat alles veilig verloopt.

Bushalte voor de deur (halte Heymanplein),  op wandelafstand (10 minuten) van het station.

Laat ons even weten dat je komt. SCHRIJF IN VIA DIT FORMULIER of stuur een mailtje naar info@enchantevzw.be of verwittig op 0485512350 (Marie)

Meer weten? Bezoek www.enchantevzw.be. Kan je er niet bij zijn maar wil je op de hoogte gebracht worden, stuur ons dan even een mailtje. 


Tot dan!

Team Enchanté 

Enchanté vzw

info@enchantevzw.be